Ο Αυγενάκης επαναφέρει τα “κοινωνικά φρονήματα”: Έκοψε από την ΕΟΠΕ Ηρακλειώτη προπονητή επειδή είναι ΣΥΡΙΖΑ!

Τον είχε προτείνει η Ομοσπονδία του για ομοσπονδιακό προπονητή, αλλά ο κ. Αυγενάκης ως… “ειδήμων” τον έκοψε!

Είναι ένα νέο “κατόρθωμα” της σημερινής κυβέρνησης και του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς στα κριτήρια των επιλογών τους φαίνεται ότι επιστρέφουν τα εμφυλιακά και μετεμφυλιακά “κοινωνικά φρονήματα”: Ο κ. Αυγενάκης, με απόφασή του, όρισε 25 γυμναστές – προπονητές, που υπηρετούν στην Εκπαίδευση, ως ομοσπονδιακούς προπονητές στο βόλεϊ, προκειμένου να στελεχώσουν την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.).

Η επιλογή έγινε με βάση την πρόταση της ΕΟΠΕ, η οποία είναι και αυτή που ξέρει όχι μόνο ποιους χρειάζεται στο έργο της αλλά και ποια κριτήρια πρέπει να έχουν. Πρότεινε λοιπόν 27 γυμναστές – προπονητές αλλά ο κ. Αυγενάκης έκοψε από την 2 ονόματα, προφανώς γιατί… “ξέρει καλύτερα” από την ΕΟΠΕ! Ο ένας από τους δυο που κόπηκε είναι ο Ηρακλειώτης προπονητής και γυμναστής στην Εκπαίδευση, Μανόλης Μανωλάκης, προπονητής σε ομάδες στην Κρήτη και με πολλές επιτυχίες. Ο δεύτερος, με ανάλογες επιτυχίες, που κόπηκε, είναι ο Γιώργος Νανόπουλος.

Ο κ. Μανωλάκης

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Μανωλάκης είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σύζυγος της δημοτικής συμβούλου Ηρακλείου, Μαρίας Καλουδιώτη, που έχει έρθει σε σύγκρουση πολλές φορές με τον κ. Αυγενάκη.

Δείτε: Ο Λ. Αυγενάκης είναι… εξουσία και το δείχνει!- Μια επιστολή στη Μ. Καλουδιώτη (εικόνα)

Δείτε τη λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΟΠΕ, με τα ονόματα του κ. Μανωλάκη και του κ. Νανόπουλου, που ο κ. Αυγενάκης έκοψε, ως… πλέον “ειδήμων” από την Ομοσπονδία!

Δείτε και τη λίστα που ενέκρινε από την οποία λείπουν τα δυο ονόματα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 25 άτομα, περιλαμβάνεται ο χρήστης Manos Manolakis, άτομα που χαμογελούν, εσωτερικός χώρος

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί